ROĐENDANSKIM SLAVLJEM I BROJNIM IZNENAĐENJIMA „GALERIJA KOVO“ OBRADOVALA POSJETIOCE

1581

 „Galerija Kovo“ danas je proslavila svoj petnaesti rođendan priredivši brojna iznenađenja svojim vjernim kupcima. Slavlje je upotpunjeno roštiljadom, popustima za kupce, raznim poklonima za sve posjetioce, mališane su zabavljale maskote najdražih im proizvoda, a nije izostala ni Zlatna džezva iz Vispaka.

„15. godina „Kovo Galerije“ i 24. godine „Kovo-commerca“ doživljavamo kao jedan veliki uspjeh, pogotovo zato što se trenutno nalazimo u ovakvom turbolentnom vremenu gdje su poskupljenja svakodnevna i sve češća, kupovna moć kupaca sve manja, ali evo ipak opstajemo, tu smo punih petnaest godina. Ovdje se posebno želim zahvaliti kupcima koji su nam odani i vjerni sve ove godine, jer bez njih ovo ništa ne bi postojalo, hvala poslovnim partnerima i hvala radnicima. U periodu nestašice pojedinih životnih namirnica trudili smo se da to naši kupci ne osjete i da obezbjedimo sve kao i to da što duže zadržimo niske cijene. Obaveza menadžmenta „Kovo-commerca“ je da naši radnici dolaze zadovoljni na posao, da cijenimo i poštujemo njihov rad, da pratimo sva poskupljenja te samim tim da budu adekvatno plaćeni“- ispričala nam je menadžerica Esma Kovo.

Veliki broj kupaca koje smo zatekli danas tokom svoje posjete proslavi uživao je u rođendanskom slavlju. Uz redovne kataloške i vikend akcije, kupci u „Galeriji Kovo“ mogu uštediti kupujući uz dobre akcije svaki dan.

„Zadovoljstvo nam čini i prisustvo velikog broja naših partnerskih kompanija, koje su odlučile svojim dolasko uveličati naš današnji jubilej“ – ističe naša sagovornica.

“Kovo-galerija” se prostire na 2.200 kvadratnih metara, u kome se nalazi odjel tekstila, obuće, sportske opreme i dječija igraonica.

Amra Čosić