Najpoznatiji svjetski špijun konačno stiže u Visoko

2498

Film o James Bondu “Nije vrijeme za umiranje” će premijerno biti prikazan u Kulturnom centru “Altindag” u Visokom u petak, 12.11., u 20:30 sati.

“Nije vrijeme za umiranje” je 25. nastavak filmskog serijala o tajnom agentu 007, i u prvih sedam dana emitovanja oborio je sve rekorde što se tiče Bondovih filmova. Ovo je peti, ali i posljednji film u kojem je James Bonda utjelovio glumac Daniel Craig, a postoji  mogućnost da njegovo mjesto zauzme žena, što bi bilo prvi put u historiji ovog filma.

Kritičari ističu kako je ovo jedan od najiščekivanijih filmova godine, a važno je napomenuti da se radi i o jednoj od najskupljih produkcija svih vremena, s obzirom na to da je na snimanje potrošeno 250 miliona dolara, što ga čini najskupljom produkcijom u historiji franšize.

Ulaznice za ovaj film po cijeni od 5 KM su u prodaji, i mogu se nabaviti u prizemlju Kulturnog centra “Altindag”, dok su ulaznice za film “Toma”, čija je projekcija predviđena za isti dan, ali u terminu od 18:00 sati, rasprodate.

Dođite, iskoristite privilegiju što među prvima u BiH imate priliku pogledati film o najpoznatijem svjetskom špijunu, i uvjerite se na licu mjesta zašto je upravo on oborio sve rekorde gledanosti!

Ivana Dusper