MOTO KLUB KARO ORGANIZUJE MOTORIJADU U VISOKOM

1132

U Visokom će u subotu, 24. septembra posebno uživati ljubitelji motora.

Moto klub (MK) Karo organizuje događaj pod nazivom “Moto event: Closing Season”, a organizatori najavljuju mnoštvo pozitivne energije i nezaboravno druženje uz veliki broj učesnika.

Članovi MK „Karo“ Mahir Kadragić i Muhamed Efendira su tokom razgovora za naš medij javnost upoznali sa detaljima predstojećeg događaja uz poziv sugrađanima i gostima iz drugih gradova da isti uveličaju.

Kako su pojasnili, ovo je uvertira za još prestižniji i masovniji događaj, koji bi trebao biti organizovan od naredne godine s ciljem vraćanja duha motoklicizma po kojem je naš grad dugo vremena bio prepoznatljiv.

Uputili su i posebnu zahvalnost gradonačelniku Mirzi Ganiću koji je, prepoznavši važnost, podržao događaj, koji će imati i humanitarni karakter s obzirom da će u  saradnji sa MK “Rora” Kakanj biti organizovana dobrotvorna akcija za Jasmina Tokalića.

Organizatori poručuju: Vidimo se u subotu od 12 sati na platou KSC-a Mladost u Visokom, kada je planirano zvanično otvaranje.

Od 14 do 15 sati će biti održane bajkerske igre.

Nakon toga, od 15.30 do 16 sati planiran je moto defile, a od 16 do 19 sati planirano je da bend “Naftalin” sjajnopm svirkom zabavi sve prisutne.

Zatvaranje događaja je planirano u 22 sata.

Video prilog sa izjavama Kadragića i Efendire pogledajte večeras (srijeda, 21. septembar) u emisiji Info Visoko.

Slaven Mirković