JKP Visoko: Sutra počinje dodjela besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada u MZ Vratnica

431

JKP ‘Visoko’ obavještava javnost i korisnike komunalnih usluga u gradu Visoko, da će Služba za čistoću i odvoz komunalnog otpada od srijede (05. augusta) započeti sa besplatnom dodjelom posuda za odlaganje komunalnog otpada za stanovnike koji žive u individualnim domaćinstvima u MZ Vratnica.

Posude za odlaganje komunalnog otpada izrađene su od kvalitetnog pvc materijala, mobilne i zapremine 120 litara.

Preuzimanje posuda je besplatno i može se izvršiti svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati u Službi za čistoću i odvoz komunalnog otpada, a koja se nalazi na adresi Sarajevska br.6.

Prilikom preuzimanja posude za odlaganje komunalnog otpada, nepohodno je da korisnik ima validan identifikacioni dokument (ličnu kartu), jer se potpisuje Ugovor o pružanju komunalnih usluga.

Starija i oboljela lica koja iz opravdanih razloga ne mogu doći na navedenu adresu, dužna su o tome informisati predsjednika svoje mjesne zajednice, a zatim će uposlenici JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko posudu za odlaganje otpada dostaviti na kućnu adresu.

Stanovnici koji žive u individualnim domaćinstvima u svim naseljima koja pripadaju MZ Vratnica besplatnu posudu za odlaganje komunalnog otpada mogu preuzeti na navedenoj adresi do 21. augusta 2020. godine.