GRADONAČELNIK GANIĆ IFTARIO SA VISOČKIM VATROGASCIMA

336

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić je sinoć (četvrtak, 6. maj) upriličio iftar kod visočkih vatrogasaca sa kojima je, uz ugodno druženje, razgovarao o brojnim svakodnevnim problemima sa kojima se vrijedni i hrabri heroji koji intervencijama spašavaju živote i imovinu stanovništva, susreću.

Gradonačelnik je obećao da će u budućnosti biti stvaran bolji ambijent za rad koji će dodatno olakšati i poboljšati efikasnost vatrogasaca prilikom aktivnosti na spašavanju života i imovine naših građana.

Podsjećamo i da je tokom prethodnih dana gradonačelnik Ganić sa saradnicima upriličio iftare u prostorijama Hitne pomoći Doma zdravlja Visoko i Policijskoj stanici Visoko.

Sumirajući utiske, naglasio je ohrabrenost činjenicom da naš grad ima vrijedne, hrabre i profesionalne čuvare našeg zdravlja i sigurnosti te istakao ponos i neizmjernu zahvalnost na gostoprimstvu i divnom druženju, obećavši da će u budućnosti sve institucije koje su ključne za odvijanje svakodnevnog života u lokalnoj zajednici, u njemu imati iskrenog prijatelja i saradnika.

Slaven Mirković