Gradonačelnica Babić obišla novoizgrađenu rasvjetu u naselju Poklečići

672

Gradonačelnica Amra Babić zajedno sa saradnicima obišla je naselje Poklečići u MZ Poriječani. Povod obilaska je novoizgrađena javna rasvjeta u pomenutom naselju.

Mještani su gradonačelnicu i saradnike dočekali, te u skladu s higijensko-epidemiološkim preporukama, na otvorenom ugostili kako bi izrazili svoju zahvalnost i zadovoljstvo svim do sada urađenim projektima u ovom naselju.

Podsjećamo, Služba za lokalni ekonomski razvoj, komunalne poslove, zaštitu okoline i javne nabavke Grada VIsoko je započela realizaciju projekta izgradnje javne rasvjete u naselju Poklečići, MZ Porječani.

U okviru projekta izgradnje javne rasvjete postavljeno je 30 rasvjetnih tijela. Sredstva za realizaciju navedenog projekta su obezbijeđena iz Budžeta Grada Visoko za 2020. godinu.

Mještani su istakli da su poboljšani uslovi za život, jer je realizacija ovog projekta poboljšala i unaprijedila cjelokupni ambijent naselja. Posebno važno istaknuti je činjenica da puštanjem javne rasvjete u rad povećavamo bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, pješaka, a naročito djece.