(FOTO) ČUVENI TRENER HONG SEUG KI GOST TKD KOLEKTIVA BOSNA-RUDAR

192

TKD kolektiv Bosna-Rudar nastavlja sa brojnim aktivnostima, a ovih dana u centru pažnje je gostovanje čuvenog i u svjetskim parametrima priznatog trenera Honga Seuga Kia, koji će tokom narednih 15 dana u SRC Bosna u Muhašinovićima realizirati treninge sa takmičarskim A timom jednog od najtrofejnijih bosanskohercegovačkih TKD kolektiva.

Inače, trener Hong je glavni trener Kukiwon akademije za područje Bosne i Hercegovine, a njegovi treninzi su iznimno dragocjeni i sadržajni, tako da će i mlade nade imati priliku da dodatno usavrše svoje borilačke tehnike i vještine, koje će im, uz nova saznanja i iskustva, biti od neprocjenjivog značaja za nastavak karijera.

Iz TKD kolektiva Bosna-Rudar javnost podsjećaju i da je u toku besplatan upis novih članova u pet gradova i trinaest sekcija.

Osim besplatnog upisa, novim članovima su obezbijeđeni i gratis medalja za uspomenu, klupska majica, dobok i pojas uz odijelo za trening.

Najbolji je to poziv za najmlađe da postanu članovi prepoznatljive i trofejne sportske porodice te da treniraju sa vrhunskim trenerima, a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 061 933 207.

Slaven Mirković