Dodjela besplatnih posuda za odlaganje otpada za MZ Buzić Mahalu traje do petka

263

JKP “VISOKO“ putem Službe za čistoću i odvoz komunalnog otpada nastavilo je sa realizacijom aktivnosti koje se odnose na dodjelu besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada u gradu Visoko.

Projekat dodjele besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada ovih dana realizuje se za korisnike komunalnih usluga koji žive u individualnim domaćinstvima u MZ Buzić Mahali, te im ovim putem upućujemo poziv da izvrše preuzimanjem posuda do petka – 16.10.2020.g.

Preuzimanje posuda je besplatno i može se izvršiti svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati u Službi za čistoću i odvoz komunalnog otpada, na adresi Sarajevska br.6.

Prilikom preuzimanja posude za odlaganje komunalnog otpada, nepohodno je da korisnik ima validan identifikacioni dokument (ličnu kartu), te je obavezan potpisati Ugovor o pružanju komunalnih usluga.

Starija i oboljela lica koja iz opravdanih razloga ne mogu doći na navedenu adresu, dužna su o tome informisati predsjednika svoje mjesne zajednice, a zatim će uposlenici JKP ¨VISOKO¨ posudu za odlaganje otpada dostaviti na kućnu adresu.

Projekat dodjele besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada u gradu Visoko odvija se uz saradnju Gradske uprave Visoko, a finansiran je od Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona.